THE BOX HELSINKI TUNNIT

KUKA?

Tanssituntien opettajana toimii Sebastian "Seba" Wennström. Seba on pitkän linjan tanssin ammattilainen, joka pyrkii jatkuvasti kehittymään niin tanssijana, kuin opettajana. Musiikin tulkinta, rytmillinen tarkkuus ja oman persoonan tuominen tanssiin, ovat Seban pedagogiikan kulmakivet.

MITÄ?

Tanssitunnit ovat luokiteltu tyyliltään Commercialiksi. Tanssilajina Commercial kattaa kaiken nykyaikaisen katu-uskottavan tanssillisen ilmaisun. Tyyli lainaa useita eri lajeja ja pyrkii moni-uloitteiseen ja nykyaikaiseen tanssin ilmaisuun.

MISSÄ?

Syyskausi (10.8.2020 - 21.12.2020) sijoittuu Salmisaaren Liikuntakeskukseen Skillz Gymin tiloihin. Skillz Gym sijaitsee Helsingissä osoitteessa Energiankatu 3. Ruoholahden metroasemalta kulkee bussi nro. 15, jolla pääsee muutamassa minuutissa suoraan ovelle, mikäli haluaa välttää noin 10min kävelymatkan metrolta.

KENELLE?

The Box Helsinki tarjoaa tanssitunteja 11-vuotiaille ja siitä ylöspäin. Junioreiden Tunnit ovat jaettu kahteen ikäryhmään: 11 - 13v sekä 14 - 16v. Tunnin haastetaso alkeet/keskitaso tarkoittaa, että tunnit sopivat aloittelijoille, sekä muutaman vuoden harrastaneille. 17+ tunnit ovat suunnattu kaiken ikäisille aikuisille. 17+ Alkeet on hidastempoinen tunti, joka on sopiva ensimmäiset tanssiaskeleensa ottaville ja 17+ Keskitaso on tarkoitettu niille, jotka ovat harrastaneet tanssia pidempään.

MITEN?

The Box Helsinki tunneille pystyy ostamaan lippuja THE BOX SHOP nettisivulta, alla olevasta aikataulusta HANKI LIPUT painike toimii linkkinä kyseiselle nettisivulle. The Box Helsinki tanssitunteja, ei valitettavasta tällä hetkellä pysty maksamaan paikan päällä. THE BOX SHOP nettisivulla on selkeät ohjeet kuinka lippusysteemi toimii, käykää tutustumassa!